NEMZETKÖZI GYERMEK ATLÉTIKAI TALÁLKOZÓ VARSÓ 2013

Információt kaphatsz, a Varsói versennyel kapcsolatosan. Indulás, utazás szállás, felszerelés, valamint , eredményeid alapján hol állsz a válogatási rendszerben

  Valahogy így kezdődött. Távol a szülőktől, pityeregve. Gondolom, Debora nem haragszik meg a képért!

Persze volt aki már az elejétől kezdve vidám volt, mint Zsuzsi Kecskemétről

A fiúk /Attila, Csaba és Isti/ mint régi barátok , sportismerősök megtárgyalják a napi eseményeket

Vivien, Debora és Éda Dzsenifer  már a célhoz közeledvén sokkal vidámabb. Vajon mi járhat a fejükben?

A parkolóban nekikoccantunk egy lengyel személygépkocsinak, talán ezen nevetnek a lányok, vagy azon, hogy mintegy négy órát vártuk a rendőröket.   Dorka, Zita, Barbi és Timi a képen

A felemelt  kezüek Sanyi bácsi és Gábor bácsi, akik a középtávfutó és a sprinter szakágat vezették nagy sikerrel. Már előre üdvözölték Lengyelországot, mint igazi hadvezérek.

Szóval ez a személygépkocsi volt aminek a parkírozóban nekikoccantunk. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Természetesen lányainkat /Kinga és Dorka/ ez nem nagyon zavarta, folyamatosan vidámkodva játszanak.

A magasugró szakág , kiegészítve Deborával, rögtönzött összetartást végez egy fa árnyékában, a nap ellen és a csapat egységéért. Ők: Csaba, Kinga, Deborah,Zsuzsi,Bence, Erik

És a verseny napjának fontos feladata a  játszótér megkeresése és kipróbálása bemelegítés gyanánt: lazítás, nyújtás, láblógatás, tréfa , vidámság. Szintén a magasugrókkal.

Ez a szállásunk bejárata Hotel Aramis, mellette pedig nem nehéz kitalálni, Hotel Athos és Hotel Porhos. Gábor bácsi a hős ajtónálló azaz D'Artagnon, aki megvédi a hölgykoszorút: Barbi Zita, Evelin, Dorka,Vanda és a háttérben Viki néni

És íme itt az egyetem stadionja, ahol fantasztikusan éreztük magunkat. Most még szorongva, feszengve lámpalázasan, de a verseny kezdetével ez elmúlott, s mind boldogabban, tele örömmel versenyeztünk.

Dorka és Dzsenifer Éda a sztárfotózáson. Ekkor még nem is gondolták, milyen szép eredmény fognak elérni. Dzsenifer nyerte a 300-at,  Dorka pedig dobogón volt kislabdahajításban.

Zsuzsi és Timi sem gondolták , hogy ők is dobogón fognak állni, ennek ellenére vidámak mosolygósak, bár Timi arcán egy kis feszültség tükröződik.

A fiúknál is összeült a kupaktanács, hogy megvitassa, hogyan lehetne legyőzni, az eddig még veretlen házigazda Lengyelországot. Gergő magyaráz, Ákos,Bence, Csaba figyel. Talán meglesz az a recept!

Ők egy nyerő páros. Norbi hatalmas dobással nyerte a kislabdahajítást, míg  Bence leiskolázta a nemzetközi mezőnyt magasugrásban. Amúgy mindketten Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek.

A magasugrólányok/Zsuzsi, Kinga és Vanda/ . A nagyok mosolyogva, de a legkisebb meg van szeppenve.

 A fiú magasurók nincsenek megijedve, ezt eredményük is bizonyítja: Csaba és Bence nyert, Erik pedig második lett. Ez nem semmi......  ! 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 67
Heti: 124
Havi: 288
Össz.: 146 787

Látogatottság növelés
Oldal: A tavalyi verseny képekben
NEMZETKÖZI GYERMEK ATLÉTIKAI TALÁLKOZÓ VARSÓ 2013 - © 2008 - 2018 - bencspal.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »